Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Αριστείδης Χατζής στον FM 100 για την επόμενη μέρα της ψήφισης του 4ου μνημονίου (mp3)

afoi poriazi

Ο Αριστείδης Χατζής στον FM 100 για την επόμενη μέρα της ψήφισης του 4ου μνημονίου (mp3)
19.05.2017 | 20:31

Ο Αριστείδης Χατζής στον FM 100 για την επόμενη μέρα της ψήφισης του 4ου μνημονίου (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Για την επόμενη μέρα της ψήφισης του 4ου μνημονίου μίλησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών, Αριστείδης Χατζής, δίνοντας, παράλληλα, απαντήσεις για το αν υπάρχει κάποιο θετικό σενάριο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Χατζής αναφέρθηκε στο τέλος των ψευδαισθήσεων στην Ελλάδα και εξέφρασε την ελπίδα πως όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη χώρα μας θα αποτρέψουν τους ψηφοφόρους να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, τονίζοντας ότι ο μοναδικός εχθρός του ελληνικού λαού είναι ο λαϊκισμός.

Μάλιστα, ο καθηγητής εξήγησε πως παγκοσμίως έχει αποδειχθεί ότι ο λαϊκισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας και ότι αυτοί που πλήττονται πρώτοι από τις λαϊκιστικές πολιτικές, είναι εκείνοι που πίστεψαν σε αυτές και τις υποστήριξαν.

Επίσης, ο κ. Χατζής έδωσε απαντήσεις σχετικά με το κατά πόσο είναι εφικτό να κατορθωθεί το σενάριο «με το ευρώ, χωρίς μνημόνιο», για το αν θα επιτευχθεί η άρση των capital controls μέχρι το τέλος του έτους και αν υφίσταται θετικό σενάριο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του κ. Χατζή.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018