Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Π. Ιωακειμίδης περιγράφει στον FM 100 τα τρία λάθη και τους πέντε μύθους για την ελληνική κρίση (mp3)

the roots web banners 06

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Π. Ιωακειμίδης περιγράφει στον FM 100 τα τρία λάθη και τους πέντε μύθους για την ελληνική κρίση (mp3)
12.06.2018 | 21:03

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Π. Ιωακειμίδης περιγράφει στον FM 100 τα τρία λάθη και τους πέντε μύθους για την ελληνική κρίση (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε σήμερα ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιωακειμίδης με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Ελλάδα – Ευρωπαϊκή Ένωση. Τρία Λάθη και Πέντε Μύθοι».

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωακειμίδης, πρόκειται για μια μελέτη στην οποία εντοπίζονται τα λάθη που διέπραξε η χώρα μας κατά την περίοδο ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνέχεια, περιγράφονται οι μύθοι που καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα και οι οποίοι αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για οποιαδήποτε μεταβολή θεωρείται απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση.

Ποια είναι τα λάθη αυτά και ποιοι οι μύθοι που ευθύνονται για τις παθογένειες της ελληνικής πολιτείας; Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Ιωακειμίδης για το θέμα αυτό καθώς και δύο σύντομα σχόλια αφού σήμερα ήταν ημέρα πολιτικών, αφενός σε ό,τι αφορά τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ και αφετέρου αναφορικά με τη συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel