Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης στον FM 100: «Τα εμβόλια είναι το καλύτερο μέσο προστασίας και πρόληψης» (mp3)

afoi poriazi

Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης στον FM 100: «Τα εμβόλια είναι το καλύτερο μέσο προστασίας και πρόληψης» (mp3)
18.09.2018 | 18:25

Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης στον FM 100: «Τα εμβόλια είναι το καλύτερο μέσο προστασίας και πρόληψης» (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

«Τα εμβόλια είναι το καλύτερο διαθέσιμο μέσο προστασίας και πρόληψης από τις ιώσεις», τόνισε σε συνέντευξη της στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Μαρία Χατζηδημητρίου.

Ενόψει της έναρξης της περιόδου δραστηριότητας της γρίπης, η κ. Χατζηδημητρίου ρωτήθηκε για τη χρησιμότητα ή μη του αντιγριπικού εμβολίου, με την ίδια να υπογραμμίζει την ανάγκη εμβολιασμού όλων των ατόμων ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

«Η περίοδος της γρίπης στην Ελλάδα διαδράμει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο με έξαρση μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου. Άρα, οι καλύτεροι μήνες για να γίνει το εμβόλιο είναι ο Οκτώβριος ή ο Νοέμβριος», σημείωσε η κ. Χατζηδημητρίου.

Η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και τις τραγικές συνέπειές του ενώ κατέρριψε μύθους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό και την καχυποψία που υπάρχει γύρω από αυτόν.

Πόσο επικίνδυνος είναι τελικά ο ιός της γρίπης και για ποιον λόγο κρίνεται απαραίτητος ο εμβολιασμός παιδιών και ενηλίκων;

Ακούστε την κ. Χατζηδημητρίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018