Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο καθηγητής Γ. Παπαχρήστου εξηγεί στον FM 100 τους λόγους που οδήγησαν στο τραπεζικό «κραχ» της Τετάρτης (mp3)
achilladelis
Ο καθηγητής Γ. Παπαχρήστου εξηγεί στον FM 100 τους λόγους που οδήγησαν στο τραπεζικό «κραχ» της Τετάρτης (mp3)
04.10.2018 | 20:21

Ο καθηγητής Γ. Παπαχρήστου εξηγεί στον FM 100 τους λόγους που οδήγησαν στο τραπεζικό «κραχ» της Τετάρτης (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Τους λόγους που οδήγησαν στο τραπεζικό «κραχ» στο ελληνικό Χρηματιστήριο την Τετάρτη εξήγησε στον FM 100 ο Γιώργος Παπαχρήστου, αναπληρωτής καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπαχρήστου σε συνέντευξή του στη Δέσποινα Βασιλειάδου ανέλυσε τα αίτια που προκάλεσαν τη χθεσινή «βουτιά» στις τραπεζικές μετοχές.

Γιατί το Χρηματιστήριο της Ελλάδας δεν ακολουθεί την πορεία που ακολούθησαν άλλες χώρες κατά την έξοδό τους από το μνημόνιο; Εάν η ελληνική κυβέρνηση είχε επιδείξει άλλη στάση σε σχέση με την προληπτική γραμμή στήριξης, θα ήταν σήμερα διαφορετικές οι εξελίξεις στην Οικονομία, και τέλος, έως πότε, σύμφωνα με τον καθηγητή, θα συνεχιστεί αυτή η εικόνα στο ελληνικό Χρηματιστήριο;

Ακούστε όσα είπε ο κ. Παπαχρήστου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018