Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Βύρων Καρύδης στον FM 100 για το κλίμα στη Βρετανία ενόψει Brexit (mp3)
achilladelis
Ο Βύρων Καρύδης στον FM 100 για το κλίμα στη Βρετανία ενόψει Brexit (mp3)
22.10.2018 | 21:11

Ο Βύρων Καρύδης στον FM 100 για το κλίμα στη Βρετανία ενόψει Brexit (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Μετανιωμένη εμφανίζεται μεγάλη μερίδα των Βρετανών για το Brexit, γεγονός που αποτυπώθηκε στη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στη μεγάλη διαδήλωση που έγινε το Σάββατο στο Λονδίνο κατά της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, με αίτημα τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για την τελική συμφωνία.

Για έντονο κλίμα αβεβαιότητας στη βρετανική επικράτεια έκανε λόγο ο δημοσιογράφος στο Λονδίνο, πρώην αρχισυντάκτης της ελληνικής υπηρεσίας του BBC Βύρων Καρύδης μιλώντας στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου.

Περιγράφοντας με γλαφυρότητα τον διχασμό που έχει προκληθεί στους Βρετανούς, ο κ. Καρύδης εξήγησε ότι πέρα από την επιθυμία για τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος, ο λαός προβληματίζεται για το κατά πόσο οι όροι τους οποίους θα αποδεχθεί το Λονδίνο, είναι όροι που συμφέρουν τη Βρετανία.

Θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία στους Βρετανούς με ένα δεύτερο δημοψήφισμα σύμφωνα με τον κ. Καρύδη; Ποιο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους;

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018