Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο υποψ. ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κρεμλής στον FM 100: «Η Λήμνος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης» (mp3)

banner roots

Ο υποψ. ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κρεμλής στον FM 100: «Η Λήμνος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης» (mp3)
22.02.2019 | 18:56

Ο υποψ. ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κρεμλής στον FM 100: «Η Λήμνος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης» (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Συνέντευξη στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής.

Ο κ. Κρεμλής, όπως έγραψε το limnosfm100.gr, έλκει κατά το ήμισυ την καταγωγή του από τη Λήμνο αφού, όπως είπε ο ίδιος, ο παππούς του καταγόταν από τον Μούδρο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αγαπάει πολύ το νησί, το οποίο επισκέπτεται συχνά για διακοπές ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Παντελή Μπούμπουρα και δηλώνει υποστηρικτής του Ηφαίστου. Ως κατεξοχήν νησιώτης -η καταγωγή της μητέρας του είναι από την Άνδρο ενώ ο ίδιος μεγάλωσε στη Ρόδο- στο επίκεντρο της πολιτικής του βρίσκονται τα νησιά.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αναπτύξουμε τη νησιωτικότητα. Θεωρώ ότι τα νησιά μας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα -δυστυχώς έχουν παραμεληθεί- και μπορούμε να αναπτύξουμε μια ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική», σημείωσε ο κ. Κρεμλής ενώ τόνισε ότι «και η Λήμνος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης».

«Έχω συζητήσει κατ’ επανάληψη με τον κ. Μπούμπουρα κάποιες σκέψεις και είμαι στη διάθεση και της νέας δημοτικής αρχής για να δούμε από κοινού τι προγράμματα θα μπορούσαμε να προωθήσουμε», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κρεμλής είναι Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εντεταλμένος σύμβουλος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας.

Ποια είναι τα σχέδια του υποψήφιου ευρωβουλευτή για τη νησιωτικότητα και τη φορολογία; Πώς κρίνει ο ίδιος ότι μπορούν τα νησιά να εξασφαλίσουν υψηλοτέρα ποσοστά χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ακούστε τον στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel