Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο γγ του υπουργείου Παιδείας στον FM 100: Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης (audio)
Ο γγ του υπουργείου Παιδείας στον FM 100: Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης (audio)
03.07.2021 | 14:27

Ο γγ του υπουργείου Παιδείας στον FM 100: Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας παρουσιάστηκε από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ενώ από την Πέμπτη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Για το θέμα φιλοξενήθηκε στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ο οποίος μίλησε για τις σημαντικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο τονίζοντας πως ο βασικός του στόχος είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

Ο κ. Κόπτσης υπογράμμισε πως η αναβάθμιση θα επιτευχθεί μέσα από τρεις κεντρικούς άξονες, την αυτονομία της σχολικής μονάδας, τη διαφορετική φιλοσοφία των δομών εκπαίδευσης και την αξιολόγηση και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών.

Ο γγ του υπουργείου έδωσε διευκρινίσεις για καθέναν από τους παραπάνω άξονες και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τις αλλαγές που θα επιφέρει το νομοσχέδιο.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018