Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Firefox 18 download με IonMonkey JavaScript engine και υποστήριξη retina display

banner roots

Firefox 18 download με IonMonkey JavaScript engine και υποστήριξη retina display
11.01.2013 | 00:01

Firefox 18 download με IonMonkey JavaScript engine και υποστήριξη retina display

Συντάκτης:  Ανδρέας Τσεκούρας
Κατηγορία: Τεχνολογία

Νέος Firefox 18 για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και γρήγορο. Ο Mozilla ρίχνει στην αγορά των browsers μια νέα και γενναία έκδοση που υπόσχεται ταχύτητα, ευκολία και φυσικά υποστήριξη για τον νέο κόσμο των retina display.

Firefox 18 IonMonkey JavaScript Engine

Ο Firefox έρχεται με ένα ολοκαίνουριο IonMonkey JavaScript engine που υπόσχεται ταχύτητα αυξημένη κατά 25% σε σύγκριση με το προηγούμενο JavaScript engine. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το web θα γίνει ξαφνικά πιο γρήγορο γιατί η JavaScript θα τρέχει γρηγορότερα μόνο και μόνο εξαιτίας του Firefox 18. Facebook, Gmail, Twitter και πρακτικά όλα τα sites που έχουν κάποιο είδους εφέ θα γίνουν πιο γρήγορα.

Εκτός από bug fixes και διόρθωση προβλημάτων στα σημεία, ο Firefox 18 υποστηρίζει πλέον retina display για το αγαπημένο σας MacBook Pro με την απίστευτη οθόνη που μέχρι τώρα “δημιουργούσε” προβλήματα μέσα από τον Firefox. Καλύτερο scaling φωτογραφιών μέσω HTML, υποστήριξη για W3C touch events και WebRTC και βελτίωση στην ταχύτητα εναλλαγής πολλών tabs.

Εννοείται πως τα νέα χαρακτηριστικά του Firefox 18 μεταφέρονται και στο Android και σε όλες τις πλατφόρμες που τρέχει ο browser. Μέχρι να δούμε πόσο γρήγορος είναι σε σύγκριση με τον Chrome 24.

Για να κατεβάσετε τον νέο Firefox 18 κάνετε κλικ εδώ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το