Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Samsung: Οριστικό τέλος στην παραγωγή Galaxy Note 7
afoi poriazi
Samsung: Οριστικό τέλος στην παραγωγή Galaxy Note 7
11.10.2016 | 17:23

Samsung: Οριστικό τέλος στην παραγωγή Galaxy Note 7

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Τεχνολογία

Το οριστικό τέλος της παραγωγής Galaxy Note 7 ανακοίνωσε η Samsung Electronics, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Android δοκιμάζεται από διαδοχικούς πονοκεφάλους που της προκάλεσε η αναγκαστική ανάκληση της πρώτης έκδοσης, μέρες μετά την διάθεσή του σε 10 χώρες, αλλά και τα ανησυχητικά περιστατικά ανάφλεξης και στη δεύτερη έκδοση ενός τηλεφώνου που είχε αρχικά λάβει διθυραμβικές κριτικές πριν παρουσιαστεί, κατ'επανάληψη, πρόβλημα στη μπαταρία του.

Ένα περιστατικό με νέο Note 7 που έβγαλε καπνούς κατά την απενεργοποίησή του λίγο πριν απογειωθεί αεροπλάνο της SouthWest Airlines δημιούργησε πάλι εφιάλτες στον κατασκευαστή. Αεροπορικές εταιρείες και οργανισμοί προστασίας του καταναλωτή έσπευσαν να λάβουν μέτρα, ενώ η Samsung διερευνούσε τα περιστατικά και διέταξε τουλάχιστον την διακοπή των πωλήσεων και την μείωση της παραγωγής. Εντούτοις, υπό την πίεση των Αρχών, η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει εξ ολοκλήρου την παραγωγή του τηλεφώνου που θα ανταγωνιζόταν, επάξια όπως όλα τα υπόλοιπα έδειχναν, το iPhone 7.

Οι μετοχές της Samsung έχασαν μονομιάς το 8% της αξίας τους στη διαπραγμάτευση της Τρίτης, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ ημέρας για την τελευταία δεκαετία, διαγράφοντας μονοκοντυλιά 17 δισεκατομμύρια δολάρια από την χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας.

 

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018