Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Aπάτη στο Facebook με εισιτήρια της Easyjet και της Aegean
achilladelis
Aπάτη στο Facebook με εισιτήρια της Easyjet και της Aegean
24.08.2017 | 14:11

Aπάτη στο Facebook με εισιτήρια της Easyjet και της Aegean

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εξαπάτηση των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, στην οποία πέφτουν θύματα χιλιάδες ανυποψίαστοι χρήστες.

Μετά τον διαγωνισμό της AUDI Ελλάς στον οποίο κέρδιζες δυο RS7 , αλλά και τους δεκάδες διαγωνισμούς με δώρο i-Phones, φορητούς MAC, αλλά και καλλυντικά της ίδιας μάρκας ήρθε η μόδα με τα εισιτήρια -λόγω εποχής.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί δύο διαγωνισμοί (τουλάχιστον αυτούς εντοπίσαμε εμείς) που δίνουν σε όλους τους συμμετέχοντες, δωρεάν από δύο εισιτήρια. Ο ένας δήθεν διαγωνισμός είναι της Easyjet και ο άλλος της Aegean

Η εξαπάτηση γίνεται μέσω σελίδων στο Facebook: καλούν τον επισκέπτη να απαντήσει σε τρεις ερευνητικές ερωτήσεις, ενώ παράλληλα ζητάει υποχρεωτικά να διαδώσουν τον διαγωνισμό στους φίλους τους στο FB και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να στείλουν τα εισιτήρια.

Φυσικά εισιτήρια δεν υπάρχουν, ενώ στα στοιχεία που δίνει το “θύμα” της απάτης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε.


 

Πηγή: mononews.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018