Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μητέρα, γιαγιά και εγγόνια, οι 5 που παρασύρθηκαν χθες στην Πειραιώς | Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος, τι είπε ο οδηγός

the roots web banners 06

Μητέρα, γιαγιά και εγγόνια, οι 5 που παρασύρθηκαν χθες στην Πειραιώς | Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος, τι είπε ο οδηγός
02.05.2024 | 17:56

Μητέρα, γιαγιά και εγγόνια, οι 5 που παρασύρθηκαν χθες στην Πειραιώς | Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος, τι είπε ο οδηγός

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε νοσοκομεία της Αττικής νοσηλεύονται οι πέντε τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε οικογένεια - δύο ενήλικες γυναίκες και τρία ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν δύο ενήλικες, 53 και 33 ετών (μητέρα & κόρη), καθώς και τα τρία ανήλικα παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 10, 8 και 5 ετών.
 
Τι λένε οι γιατροί για το 5χρονο αγοράκι
Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το παιδί, που έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο», όπου διασωληνώθηκε, και από εκεί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
 
Τα δύο άλλα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία», όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.
 
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Φέρουν κατάγματα γόνατος και κνήμης και η κατάσταση της υγείας τους είναι επίσης εκτός κινδύνου.
 
«Πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά μου» είπε ο οδηγός
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο 26χρονος οδηγός ΙΧ που παρέσυρε τα πέντε άτομα.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.
 
Παράλληλα, η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες για να διακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.
 
Σημειώνεται πως ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά.
 
Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel