Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου προς Δρίτσα: «Με ρωτούν και δεν ξέρω τι να απαντήσω» (mp3)

the roots web banners 06

Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου προς Δρίτσα: «Με ρωτούν και δεν ξέρω τι να απαντήσω» (mp3)
05.03.2015 | 14:34

Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου προς Δρίτσα: «Με ρωτούν και δεν ξέρω τι να απαντήσω» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη παραχώρησε ο αναπληρωτή Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», με αφορμή την επίσχεση εργασίας που έχουν προχωρήσει, από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, οι απλήρωτοι ναυτεργάτες του πλοίου «Ταξιάρχης» και όχι μόνο.

«Από τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου είναι η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου να τίθεται ως προτεραιότητα η αποπληρωμή των ναυτικών μέσα από τα ποσά των επιδοτήσεων για τις άγονες γραμμές» τόνισε o αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Ανέφερε επίσης πως το υπουργείο καλείται να αντιμετωπίσει ακραία φαινόμενα κρίσης στην ακτοπλοΐα, τα οποία οξύνθηκαν ιδιαίτερα τα τελευταία πέντε χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές, χωρίς όμως να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στο πότε θα ξεκινήσει δρομολόγιο από το λιμάνι του Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο.

Στη συζήτηση παρεμβαίνει και η δήμαρχος του Άη Στρατή, Μαρία Κακαλή, που μετέφερε στον υπουργό Ναυτιλίας τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν στα δρομολόγια των άγονων γραμμών.

Ακούστε τη συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Στο Κόκκινο και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το