Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο "Απαισιότατος" φέρνει την άνοιξη στη Λήμνο (photo + video)

the roots web banners 06

Ο "Απαισιότατος" φέρνει την άνοιξη στη Λήμνο (photo + video)
10.03.2015 | 17:23

Ο "Απαισιότατος" φέρνει την άνοιξη στη Λήμνο (photo + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εγώ, ο Απαισιότατος είναι μια αμερικανική τρισδιάστατη κωμωδία κινουμένων σχεδίων με υπολογιστή από την Universal Pictures και την Illumination Entertainment που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην ταινία δανείζει τη φωνή του ο Στιβ Καρέλ στο ρόλο του Γκρου ενός υπερ-κακού που υιοθετεί τρία κορίτσια (οι φωνές των Μιράντα Κόσγκροουβ, Ντάνα Γκάιερ και Έλσι Φίσερ) από ένα ορφανοτροφείο και ο Τζέισον Σέγκελ στο ρόλο του Βέκτορ, τον αντίπαλο του Γκρου που κλέβει την Πυραμίδα της Γκίζας.

Όταν ο Γκρου μαθαίνει για τη ληστεία του Βέκτορ, σχεδιάζει μια ακόμα μεγαλύτερη ληστεία να σμικρύνει και να κλέψει τη Σελήνη. Είναι η πρώτη ταινία CGI με παραγωγό την Universal, σε συνεργασία με την Illumination Entertainment. Εμψυχώθηκε εντελώς στο Γαλλικό στούντιο Μακ Γκαφ στο Παρίσι, στη Γαλλία. Αυτή είναι η πρώτη ταινία της Illumination Entertainment.

Η ταινία κέρδισε θετικές κριτικές από τους κριτές, και απέφερε 543 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενάντια σε ένα προϋπολογισμό 69 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Απαισιότατος, έρχεται Λήμνο και τον φέρνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Πλατύ, καλοσορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την άνοιξη.

Η ξεκαρδιστική ταινία "Εγώ, ο Απαισιότατος", υπόσχεται χαρά, γέλιο και φυσικά άφθονο ποπ κόρν!

Η προβολή της ταινίας προγραμματίζεται για το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο νηπιαγωγείο του Πλατύ.

 

11039710 660002464144959 1183939512 n

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το