Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Λήμνου

the roots web banners 06

Διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Λήμνου
15.07.2015 | 19:32

Διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Ηλεκτρονικό Διεθνή Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Λήμνου και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λήμνου», προκηρύσσει ο Δήμαρχος Λήμνου.
 
Κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης στη Λήμνο, όπως αυτές προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορέα, όπως ισχύει κάθε φορά, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προϋπολογισμού 348.300,00 € πλέον Φ.Π.Α. (404.028,00 € με Φ.Π.Α.).
 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr . Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 27η Αυγούστου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Μετά την παρέλευση της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για μία ή για περισσότερες δημοτικές ενότητες ή Νομικά Πρόσωπα (ΟΚΠΑ – Σχολικές Επιτροπές) για τα προς προμήθεια είδη του προϋπολογισμού, όπως ορίζονται ανωτέρω (Δηλαδή για το
σύνολο του προϋπολογισμού ή για τον προϋπολογισμό μιας ή περισσότερων ομάδων).

 

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης (χωρίς το ΦΠΑ) της εκάστοτε ομάδας ή ομάδων της προμήθειας για το οποίο ο ενδιαφερόμενος καταθέτει προσφορά, κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.

 

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.). Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ένα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της, με δικαίωμα παράτασης μέχρι τρεις μήνες, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο μερών.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίνονται από την υπηρεσία του Δήμου Λήμνου (αρμόδιος υπάλληλος: Καβαλέρης Παντελής, τηλ.: 2254350026, φαξ: 2254020062). Το πλήρες τεύχος της διακήρυξης θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr (από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε). Ημερομηνία αποστολής στην Υπηρεσία Δημοσιεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης: 15/07/2015.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel