Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Με της νιότης τα φτερά»: Εκδήλωση των εφηβικών τμημάτων του ΛτΕ Λήμνου απόψε στο Γυμνάσιο Μύρινας

the roots web banners 06

«Με της νιότης τα φτερά»: Εκδήλωση των εφηβικών τμημάτων του ΛτΕ Λήμνου απόψε στο Γυμνάσιο Μύρινας
28.07.2018 | 12:46

«Με της νιότης τα φτερά»: Εκδήλωση των εφηβικών τμημάτων του ΛτΕ Λήμνου απόψε στο Γυμνάσιο Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με της νιότης τα φτερά οι εφηβικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας, Καβάλας και Λήμνου, θα μας ταξιδέψουν στις μουσικοχορευτικές παραδόσεις των ιδιαίτερων πατρίδων τους απόψε, Σάββατο 28 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Πρόκειται για ένα αντάμωμα της νέας γενιάς που φέρει τα βαθύτερα μηνύματα της ελληνικής παράδοσης. Παιδιά που μεγάλωσαν στην οικογένεια του Λυκείου των Ελληνίδων, σέβονται και αγαπούν τις παραδόσεις και ως έφηβοι ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους στην ελληνική κοινωνία. Την εκδήλωση πλαισιώνουν το μουσικό σχήμα ‘Μπάντα Τέτοια’ και ο Αχιλλέας Καλτσούνης με τη λύρα του, νέοι μουσικοί που αγαπούν την ελληνική παραδοσιακή μουσική και την κάνουν έργο ζωής.

Άξιοι πρεσβευτές λοιπόν του ελληνικών παραδόσεων, του ήθους και της τέχνης, χορευτές και μουσικοί, από τη Βόρεια Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο, θα μας παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Θράκης, της Μακεδονίας και των νησιών του Αιγαίου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λήμνου.

 

lte efiv

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το