Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>120 αδέσποτες γάτες στειρώθηκαν στη Λήμνο

the roots web banners 06

120 αδέσποτες γάτες στειρώθηκαν στη Λήμνο
27.02.2024 | 21:30

120 αδέσποτες γάτες στειρώθηκαν στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στειρώσεις σε 120 αδέσποτες γάτες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Κτηνιατρείο του Κοντιά, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος και τον φιλοζωικό σύλλογο Animal Rescue Lemnos, με στόχο τον περιορισμό των αδέσποτων ζώων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου.

Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τόσο την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, όσο και τον φιλοζωικό σύλλογο Animal Rescue Lemnos για την πολύτιμη και καθοριστικής σημασίας συμβολή τους στην πραγματοποίηση των στειρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της μεγάλης λίστας αναμονής που ήταν σε εκκρεμότητα για το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου που αφορά σε αδέσποτες γάτες, στην παρούσα φάση δεν ήταν εφικτό να στειρωθούν περισσότερα ζώα πέρα από τα ήδη καταγεγραμμένα σε αυτήν, καθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενταχθούν στη λίστα αναμονής, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε επόμενο πρόγραμμα. Στόχος του Δήμου Λήμνου είναι να συνεχιστούν οι μαζικές στειρώσεις με νέα προγράμματα και στη συνέχεια.

Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα στείρωσης του Δήμου, μπορούν να επικοινωνούν από τον Μάρτιο, στο ακόλουθο τηλέφωνο:

697-6876602 – κ. Αναστασία Παρίση (Animal Rescue Lemnos)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel