Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πολυχώρος Αποθήκη | Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

the roots web banners 06

Πολυχώρος Αποθήκη | Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Παιδικού Βιβλίου
24.03.2024 | 10:43

Πολυχώρος Αποθήκη | Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Πολυχώρος Αποθήκη στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που φέτος έχει ως μήνυμα ««Διασχίστε τις θάλασσες με τα φτερά της φαντασίας», διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου, 10:30-13:30 εκδήλωση-αφιέρωμα στους Λημνιούς παραμυθάδες με μουσικο-θεατρικές αφηγήσεις και bazaar παιδικού βιβλίου.

finalποστερ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η συγγραφέας και συντονίστρια της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Λήμνου Σταυρούλα Φραγκουδάκη, ο συγγραφέας και μουσικός Κώστας Ζαφειρίου, η εκπαιδευτικός Νόρα Λιακοπούλου και εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου ο Γιώργος Καργιακλής, οποίος θα παρουσιάσει τον Χρήστο Μπουλώτη στα παιδιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Κύβος, στον χώρο θα διατίθενται προς πώληση τα βιβλία των συγγραφέων και ταυτόχρονα θα υπάρχει bazaar παιδικού βιβλίου.

Μέσα από μουσικο-θεατρικές αφηγήσεις, τα παιδιά (αλλά και οι μεγάλοι) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα έργα των συγγραφέων, να γνωρίσουν καλύτερα τους συγγραφείς και ταυτόχρονα να γίνουν και τα ίδια μέρος των αφηγήσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

11:00-11:30: αφήγηση από τη συγγραφέα Σταυρούλα Φραγκουδάκη

11:45-12:15: αφήγηση από τον συγγραφέα Κώστα Ζαφειρίου

12:30-13:15: αφήγηση παραμυθιών του Χρήστου Μπουλώτη από την εκπαιδευτικό Νόρα Λιακοπούλου και παρουσίαση του συγγραφέα από τον Γιώργο Καργιακλή

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση είναι μια διοργάνωση του Πολυχώρου Αποθήκη.

Σας περιμένουμε με χαρά, παιδιά και γονείς, για να περάσουμε ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό ταξιδεύοντας παρέα στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών!

1προγραμμα εκδηλωσης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το