Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Λογοδοσία με ένταση για τον δρόμο του Κάσπακα (video)

the roots web banners 06

Δήμος Λήμνου: Λογοδοσία με ένταση για τον δρόμο του Κάσπακα (video)
30.04.2024 | 09:03

Δήμος Λήμνου: Λογοδοσία με ένταση για τον δρόμο του Κάσπακα (video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Δημοτική Αρχή Λήμνου προχώρησε εχθές στη 2η συνεδρίαση Λογοδοσίας, η οποία ξεκίνησε με ένταση.

Το πρώτο θέμα στο οποίο απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Χρήστος Πυρομάγλου, ήταν το έργο του οδικού δικτύου που οδηγεί στον παραλιακό οικισμό Αη Γιάννη Κάσπακα, το οποίο έθεσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, Λαίκή Συσπείρωση, Κώστας Μαδυτινός.

Ο κ. Πυρομάγλου εξήγησε πως έχουν έως τώρα τα δεδομένα και επανέλαβε πως το έργο θα έχει παραδοθεί προς χρήση, στο τέλος Μαΐου.

Οι κάτοικοι του Κάσπακα όμως, οι οποίοι παραβρίσκονταν στην αίθουσα δεν πείστηκαν με τη δέσμευση του αντιδημάρχου, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τόνοι. 

Χρειάστηκε η Δήμαρχος Λήμνου, να σηκωθεί από τη θέση της, να κατευθυνθεί προς τον διάδρομο και να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους κατοίκους, οι οποίοι μετέφεραν την αγωνία τους για το ότι ένα από τα τουριστικά θέρετρα της Λήμνου δεν θα είναι προσβάσιμο, ενώ η τουριστική περίοδος είναι προ των πυλών, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις επιχειρήσεις της περιοχής και τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Ακολούθησε διάλογος σε αρκετά υψηλούς τόνους,ενώ η Δήμαρχος Λήμνου, δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα ενημερώσει τους κατοίκους ώστε να συναντηθούν σήμερα (30/4) οι δυο πλευρές και να συνομιλήσουν για το θέμα.

Το ραντεβού, τελικά, κλείστηκε για σήμερα το μεσημέρι στις 12.

Δείτε τη συζήτηση για το θέμα στην αρχή της χθεσινής συνεδρίασης Λογοδοσίας: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel