Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» από τους Λημνιούς εν δράσει (photos)

the roots web banners 06

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» από τους Λημνιούς εν δράσει (photos)
16.04.2016 | 12:12

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» από τους Λημνιούς εν δράσει (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσαν οι “Λημνιοί εν δράσει” στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Η δράση είχε σκοπό να συνεπικουρήσει στην καθοδήγηση που παρέχεται στα σχολεία από τους υπηρετούντες εκπαιδευτικούς ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το περίπλοκο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το αντικείμενο σπουδών των πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων και για τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τρίωρη εισήγηση του κου Νικόλαου Φόρου, Συμβούλου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρείας Orientum που παρουσίασε το νέο τύπο Λυκείου, τις δυνατότητες των τμημάτων και με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων παραδείγματα επιτυχημένων επιχειρηματικών δράσεων.

Κατάφερε να πείσει τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους που παρακολούθησαν την εκδήλωση πως πρέπει να αφαιρέσουν από το λεξιλόγιο τους τη φράση “δεν γίνεται” και να μην αρκεστούν σε τίτλους αλλά να ερευνήσουν εκτενώς τα επαγγελματικά δικαιώματα που δίνουν οι σχολές που επιθυμούν ενώ παράλληλα μοιράστηκε μαζί τους το τρίπτυχο της επιτυχίας ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΥΕΛΙΞΙΑ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον κο Φόρο να απαντά σε πλήθος ερωτήσεων ενώ παράλληλα τέσσερις μαθητές κέρδισαν από ένα βιβλίο της εταιρίας, με τίτλο ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2016, σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι “Λημνιοί εν δράσει” επιθυμούν, πρωτίστως, να ευχαριστήσουν θερμά τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης:

  • ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΙΑΝΝΙΚΙΖΑΚΗ
  • ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. ΚΕΦΑΛΑ
  • ΜΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
  • ΧΑΡΑ ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
  • ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

οι οποίοι ως χορηγοί της εκδήλωσης συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Επιπρόσθετα, οι “Λημνιοί εν δράσει” επιθυμούν να ευχαριστήσουν το πρακτορείο PRAVLIS TRAVEL για τα έξοδα μετακίνησης των προσκεκλημένων της εκδήλωσης, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την παραχώρηση του Κινηματοθεάτρου και τους εθελοντές που κοπίασαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Εύχονται επίσης καλή επιτυχία στους μαθητές που διαγωνίζονται και φέτος στο στίβο των πανελλαδικών εξετάσεων. «Η Λήμνος μας έχει ανάγκη από καταρτισμένους νέους με διάθεση προσφοράς!», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel