Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Για πρώτη φορά πτυχία μουσικής στη Λήμνο!

the roots web banners 06

Για πρώτη φορά πτυχία μουσικής στη Λήμνο!
21.09.2021 | 19:54

Για πρώτη φορά πτυχία μουσικής στη Λήμνο!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στην Λήμνο δόθηκαν φέτος τα πρώτα πτυχία για σπουδές στη μουσική από το Λημνιακό Ωδείο. Οι απολυτήριες εξετάσεις του ωδείου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, με την εξεταστική επιτροπή να τονίζει το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών του ωδείου.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το Λημνιακό Ωδείο μετρά μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, γεγονός που το καθιστά σημαντικό φορέα πιστοποίησης για τις σπουδές στη μουσική ενώ για πρώτη φορά τα παιδιά δεν μετακινήθηκαν σε κάποια μεγάλη πόλη όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Επιπλέον, ένα ωδείο αποτελεί το μοναδικό φορέα πιστοποίησης μουσικών γνώσεων στην Λήμνο, καθώς είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το κράτος και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Σταυρούλα Καρανικόλα (Έπαινος), Νικόλαος Πάνος, Γεώργιος Χριστοφιδέλλης (Έπαινος) απόκτησαν το Πτυχίο Μαντολίνου, οι Χάρης Αγιοστρατίτης, Ειρήνη Μπιμπούδη, Ράνια Γαροφάλλου το πτυχίο Αρμονίας, η σπουδάστρια Ευανθία Στρογγυλού το Πτυχίο Αρμονίου ενώ ο σπουδαστής Νικόλαος Παλαιολογούδιας το πτυχίο Μπουζουκιού με Α’ Βραβείο.

limniako odeio limnos 1

limniako odeio limnos 2

limniako odeio limnos 3

Ο Γεν. Διευθυντής του Λημνιακού Ωδείου κ. Παντελής Ζαφείρης και το εκπαιδευτικό προσωπικό συγχαίρει τους αποφοίτους και εύχεται καλή σταδιοδρομία με πολλή μουσική δημιουργία και ευελπιστεί να συναντηθεί με του συναδέλφους πλέον μουσικούς στις μουσικές σκηνές και εκδηλώσεις του.

limniako odeio limnos 4

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου… κλείσε μια θέση!!!

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας: limniakoodeio.com, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2254027998.

ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ… για την τέχνη και τον πολιτισμό!!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το