Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αξιέπαινη κίνηση από της Σ.Α.Ε.Κ: Εκστρατεία ενημέρωσης στη Μύρινα, για την εθελοντική αιμοδοσία που ολοκληρώνεται σήμερα

the roots web banners 06

Αξιέπαινη κίνηση από της Σ.Α.Ε.Κ: Εκστρατεία ενημέρωσης στη Μύρινα, για την εθελοντική αιμοδοσία που ολοκληρώνεται σήμερα
30.03.2024 | 15:28

Αξιέπαινη κίνηση από της Σ.Α.Ε.Κ: Εκστρατεία ενημέρωσης στη Μύρινα, για την εθελοντική αιμοδοσία που ολοκληρώνεται σήμερα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ) Λήμνου.

Οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας Δ εξαμήνου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου το απόγευμα, πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη εκστρατεία στην αγορά της Μύρινας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα της αιμοδοσίας.

Οι σπουδαστές, με την εκπαιδεύτριά τους κα Παντελίδου Παναγιώτα, βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η Αγορά και το Λιμάνι,  με ενημερωτικό υλικό και ευγενική διάθεση, προσέγγισαν τους περαστικούς, εξηγώντας τη σημασία της αιμοδοσίας και προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στην επερχόμενη αιμοδοσία που ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου στο Νοσοκομείο Λήμνου από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Λήμνου.

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία αυτή της ΣΑΕΚ, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το θέμα και εκφράζοντας την επιθυμία να συμμετέχουν στην αιμοδοσία. Ταυτόχρονα, η δράση συνέβαλε στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος σχετικά με την αιμοδοσία, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να αντιληφθούν την τεράστια αξία της πράξης αυτής.

Θυμίζουμε: 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από τις 28-30 Μαρτίου, στο Νοσοκομείο Λήμνου 

Δίνοντας αίμα σώζουμε ζωές!!

«Καλούμε όλους τους εκπαιδευτές, σπουδαστές και φίλους της Σχολής μας να δίνουν αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη! 

Είναι σπουδαία πράξη αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς», σημείωσε σε ανακοίνωσή  της, η Διευθύντρια της Σχολής, Ιουλία Λυγδά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel