Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δυναμική εμφάνιση από δρομείς της Λήμνου στο μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

the roots web banners 06

Δυναμική εμφάνιση από δρομείς της Λήμνου στο μαραθώνιο Θεσσαλονίκης
22.04.2024 | 18:52

Δυναμική εμφάνιση από δρομείς της Λήμνου στο μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή 21 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 18ου Διεθνή μαραθωνίου Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" και οι "Lemnos Runners' έδωσαν δυναμικό παρών

Οι δρομείς του συλλόγου μας για ακόμη μια φορά άφησαν το στίγμα τους, στην δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ελλάδος φέρνοντας συναρπαστικά αποτελέσματα.

Μπροστάρης ο Νικόλαος Γιαννούσιος με χρόνο 2:57:10  σπάζοντας το χρονικό όριο των τριών ωρών. Πίσω του, ο Νικόλαος Καραγιάννης με χρόνο 3:08:55.

Ακολουθεί ο Λημνιός "θρύλος" υπεραποστάσεων Γεώργιος Λαζαρίδης με χρόνο 3:17:24

Οι επιτυχίες του συλλόγου μας δεν σταματούν εκεί καθώς έφεραν την αναζωπύρωση ενός παλιού αθλητή υπεραποστάσεων Αθανασίου Γκαλιδη τρέχοντας τα 42 χιλιόμετρα με χρόνο 4:52:15. Η ψυχή και η καρδιά δεν ξεχνούν ποτέ...

Οι "Lemnos Runners" έδωσαν το παρών και στο αγώνισμα των 10 χιλιομετρων με το "πιστόλι" Κωνσταντίνο Μυτικιωτη φέρνοντας τον απίστευτο χρόνο 45:45.  Ο Κώστας κατέκτήσε  17η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 50-54.

Ταυτόχρονα με τους παραπάνω, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Λήμνου ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη. Ο Φίλιππος Κατσαντούρας έτρεξε το βραδινό αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων με χρόνο 41:41 κατακτόντας την 10η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 35-39.

Συγχαρητήρια και καλή αποκατάσταση σε όλους τους αθλητές μας. Να έχουμε όλοι υγεία, να συνεχίσουμε "πιστεύουμε" αυτό που κάνουμε και αγαπάμε.

Πηγή: stonisi.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel