Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εντυπωσιάζει η Λημνιά Μαρία Δράκου στη σειρά «Σαν Ψέμα»

the roots web banners 06

Εντυπωσιάζει η Λημνιά Μαρία Δράκου στη σειρά «Σαν Ψέμα»
22.04.2024 | 19:49

Εντυπωσιάζει η Λημνιά Μαρία Δράκου στη σειρά «Σαν Ψέμα»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Όλο και περισσότερους τηλεθεατές κερδίζει η νέα καθημερινή σειρά του Open, «Σαν ψέμα» με πρωταγωνιστές το Νίκο Πολυδερόπουλο και την Κατερίνα Γερονικολού, σε μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία που σκηνοθετεί ο Σταύρος Ποταμάρης.

Ο σκηνοθέτης των σειρών, «Οργή», «Γλυκάνισος», «Το μυστικό της πεταλούδας», ανέλαβε τη νέα σειρά του καναλιού σε παραγωγή της Red Smile, θυγατρικής της Barking Well Media. Τα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο.

Ευχάριστη έκπληξη για τους Λημνιούς, η συμμετοχή της συντοπίτισσάς μας, Μαρίας Δράκου, στο ρόλο της ιδιαιτέρας του Νίκου Πολυδερόπουλου.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας μεγαλώνει μόνος του την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, καθώς η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το πει στο κοριτσάκι του και προσπαθώντας να το προφυλάξει από την αλήθεια του έχει πει ότι η μαμά έχει πάει σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμη πιο πειστικός γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του. Όμως, το κορίτσι δεν έχει σταματήσει να ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα του θα επιστρέψει.

Μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων η μικρή θα νομίζει ότι η μητέρα της είναι η στενή συνεργάτιδα του μπαμπά της, η Ζωή, με την οποία εκείνος διατηρεί στενή σχέση.

Για το καλό του παιδιού η Ζωή δέχεται να παίξει το ρόλο της μητέρας και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν μια χαρά και για τους τρεις εμφανίζεται η πραγματική μάνα του κοριτσιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, βλέπουμε επίσης και τους: Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Ευθύμη Γεωργόπουλο και Μαρία Βροντή.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στις 17:45 στο OPEN

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel