Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>7+4 Λημνιοί αθλητές ανάμεσα στους επίλεκτους της Ελλάδας

the roots web banners 06

7+4 Λημνιοί αθλητές ανάμεσα στους επίλεκτους της Ελλάδας
12.12.2021 | 12:26

7+4 Λημνιοί αθλητές ανάμεσα στους επίλεκτους της Ελλάδας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοινώθηκαν τα κλιμάκια αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ που θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Στο κλιμάκιο της ΕΑΣ Λέσβου συμπεριλαμβάνονται είκοσι επτά (27) αθλητές και αθλήτριες, οι επτά (7) από τους οποίους ανήκουν στον Α.Ο. Ηφαιστία και οι τέσσερις (4) στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της Ηφαιστίας αναφέρει:

Η Μαρία Ψυρούκη (Σφαίρα), ο Νίκος Χλαχλάς (Σφαίρα), ο Γιώργος Πετράκος (Σφαίρα & Δίσκο), ο Άρης Τρυφερής (Ύψος), ο Δημήτρης Ζερβός (Ύψος), η Βιβή Σουσαλή και ο Λεωνίδας Καρυδάκης (Βάδην).

Όλοι τους είναι υπέροχοι και αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας και του Στίβου.

Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών.

Είμαστε σίγουροι ότι στην πρώτη επικαιροποίηση της λίστας, θα υπάρχουν κι άλλοι αθλητές και αθλήτριες μας, γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα εξαιρετικά παιδιά που έρχονται από πίσω και τα οποία αποτελούν το μέλλον του συλλόγου!!!

Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει βελτίωση και των σωματειακών τεχνικών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους... Γιώργο Χονδρούδη, Γιώργο Μπιτχαβά, Βασίλη Λασκαρελία και Θανάση (Τάμη) Τσίκοβα.

Υ.Γ. 1: Η επιλογή τόσων παιδιών στα κλιμάκια των ΕΑΣ δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνετε από τους προπονητές μας, μας γεμίζει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!!!

Υ.Γ. 2: Ολα αυτά γίνονται σε ένα στάδιο με χωμάτινα κουλουάρ και χωρίς τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό!!!

Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να μας βοηθήσουν!!!

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

?ΜΟΥΧΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -2005-ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ-100Μ-200Μ
?ΣΑΜΨΩΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ-2006-ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ-ΥΨΟΣ
?ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-2006-ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ-80Μ
?ΜΟΥΧΤΗΔΗΜΗΤΡΑ-2007-ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ-80Μ-150Μ
 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
Ο ΣΕΓΑΣ παγιώνει την δημιουργία και στήριξη του φυτωρίου των αυριανών Εθνικών Πρωταθλητών!!!!
"Τα κλιμάκια ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.
 
Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει βελτίωση και των σωματειακών τεχνικών
Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών βρίσκονται στο προσκήνιο και αποτελούν την βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας.
 
Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών''.
 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε στα καλύτερα!!!
Σίγουρα κάτι πολύ καλό γίνετε στο στίβο της Α.Ε.Λήμνου!!!
 
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές μας και στις οικογένειές τους!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και βρίσκεστε δίπλα μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών μας!!!
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel